Medlemsvillkor

Zizzi Denmark ApS, org. nr. DK14017577, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Zizzi”) erbjuder en kundklubb benämnd som Club Zizzi (”Club Zizzi”). 

Club Zizzi ger tillgång till nyhetsbrev, SMS och servicemeddelanden, exklusiva erbjudanden, inbjuningar till lokala evenemang och happenings, inspiration, stiltips och annan information om bl.a. modetrender inom kläder, huvudbonader, skor och accessoarer som erbjuds av Zizzi samt andra relaterade produkter. 

Club Zizzi är en elektroniskt baserad kundklubb vilket betyder att du som medlem kommer att få all information och material antingen på e-mail eller SMS. Medlemskapet i Club Zizzi är gratis. 

Du ska bara anmäla dig genom att uppge en rad uppgifter om dig själv. De uppgifterna kommer att användas för att vi ska kunna leverera Club Zizzis tjänster till dig och så att vi hela tiden kan förbättra och anpassa Club Zizzi på bästa möjliga sätt. ​. 

DGenom att acceptera dessa medlemsvillkor, accepterar du samtidigt vår Personuppgiftspolicyn för Zizzi Denmark ApS . Personuppgiftspolicyn kan alltid hittas under domäner www.zizzi.se

Det kan vara nödvändigt eller finnas skäl för Pluslet att ändra villkoren för medlemskapet i Club Zizzi, såväl som att det kan vara nödvändigt eller finnas skäl för att göra ändringar, justeringar eller anpassningar i Personuppgiftspolicyn. Zizzi har rätt att genomföra sådana ändringar utan varsel. I händelse av betydande förändringar som är ogynnsamma för dig, kommer du att informeras om detta på e-mail eller SMS.

Du kan alltid avregistrera dig från Club Zizzi genom avregistreringslänken som du hittar i botten av varje e-mail som du mottar från Pluslet, eller så kan du skicka ett mail till Pluslet på adressen: kundservice@pluslet.se för att avregistrera dig.

Vid avregistrering av Club Zizzi sparar vi dina uppgifter i 6 månader. Det gör vi för att undvika missbruk av välkomstrabatter. I denna period är det inte möjligt för dig att motta en ny välkomstrabatt, det är dock alltid möjligt att registrera sig igen.

Vi hoppas att du kommer att gilla Club Zizzi.